Κορυφαίες ποιοτικές υπηρεσίες προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική

Κορυφαίες ποιοτικές υπηρεσίες προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική προς τους πελάτες της, στοιχείο το οποίο διέπει τη δομή και τη φιλοσοφία της Εταιρίας, παρά την εξαιρετικά δύσκολη χρηματοοικονομική συγκυρία και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στο σύνολό του.

Η Εθνική Ασφαλιστική, επαναπιστοποιήθηκε με επιτυχία ως προς την ποιοτική λειτουργία της, κατά το Πρότυπο ISO 9001.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η Εταιρία, ως ηγέτιδα του κλάδου, αλλά και ως μέλος του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού ομίλου της χώρας, αποδίδει μεγάλη σημασία στον τομέα ποιότητας καθώς κατά την εκτίμηση της διοίκησής της, αυτός είναι και ο μόνος τρόπος οι ελληνικές χρηματοοικονομικές μονάδες όπως αυτή, να αντιπαλέψουν δημιουργικά την κρίση.

Από τις 26 και έως τις 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS, η Επιθεώρηση Επαναπιστοποίησης, στους Κλάδους Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Αυτοκινήτων, Μεταφορών και αντίστοιχα στα Καταστήματα Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου.

Επίσης, σύμφωνα με τις γενικότερες απαιτήσεις του Προτύπου, επιθεωρήθηκαν δειγματοληπτικά οι διεργασίες της Διεύθυνσης Πωλήσεων, της Διεύθυνσης Πληροφορικής, της Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης, του Ανεξάρτητου Τμήματος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης για θέματα ικανοποίησης των αιτημάτων των πελατών καθώς και του Τομέα Διαχείρισης Παραπόνων Εποπτικών Αρχών και Πελατών.

Κατά την επιθεώρηση διαπιστώθηκε ότι η Εταιρία ικανοποιούσε τις υψηλές απαιτήσεις του προτύπου en ΙSO 9001:2008 τόσο ως προς τη τεκμηρίωση, όσο και ως προς την εφαρμογή του.

Όπως προκύπτει και από την έκθεση επιθεώρησης, το εμπλεκόμενο προσωπικό με τη συμμετοχή του , την άριστη κατάρτισή του και την εμπειρία του, χρησιμοποιεί τις μεθόδους του συστήματος βελτίωσης της ποιότητας ως ένα εργαλείο συνεχούς προόδου των λειτουργιών της επιχείρησης, με αποτέλεσμα αυτή να παράσχει προς τους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η Διοίκηση της Εταιρίας αισθάνεται εξαιρετικά ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή και συγχαίρει προσωπικό και συνεργάτες για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο για την επίτευξη ακόμα καλύτερων αποτελεσμάτων.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *