Με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστα αυτοκίνητα …υπεράνω υποψίας

Η υπόθεση του πρώην υπουργού Μ Λιάπη που κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο φέρνει στην επιφάνεια ένα υπαρκτό πρόβλημα στην εποχή της οικονομικής κρίσης που δεν αφορά μόνο κοινούς θνητούς …αλλά και πολιτικούς .
Δηλαδή αυτούς που επιβάλουν το νόμο και την τάξη ..αλλά παρανομούν πρώτοι. Ετσι κατά καιρούς έχουν εντοπιστεί αστυνομικοί , πρώην πολιτευτές κα λ να έχουν αυτοκίνητα που φέρουν πλαστές πινακίδες να γλιτώνουν τέλη κυκλοφορίας αλλά και την ασφάλιση .
Εκτός όμως την περίπτωση Λιάπη μια ακόμα καταγγελία για περίπτωση ανασφάλιστου και με πλαστές πινακίδες αυτοκινήτου φέρει πρώην βουλευτή να είχε το ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες αυτοκίνητο μέσα στη Βουλή.
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη με γραπτή καταγγελία της προς τον πρόεδρο της Βουλής, το Σεπτέμβριο του 2012, ανέφερε ότι πρώην βουλευτής είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες. Δυστυχώς, όπως είπε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», η καταγγελία της ουδέποτε διερευνήθηκε. «Συγκεκριμένο αυτοκίνητο», ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη, «από πληροφορίες που είχα συλλέξει, ήταν παρκαρισμένο εκεί για δύο έτη και μετά την υποβολή της καταγγελίας, επί τρεις-τέσσερις μήνες συνέχισε να είναι εκεί». Και συμπλήρωσε: «Δεν έχει σημασία τόσο αυτό, όσο το γεγονός ότι ένας πρώην βουλευτής κυκλοφορούσε ένα τέτοιο αυτοκίνητο και ο ίδιος, μέσω του Διαδικτύου, δεν το αρνιόταν και εμφανιζόταν να επαίρεται γι’ αυτό. Ελεγε ότι προορισμός του ήταν να γίνει ένα αυτοκίνητο-αντίκα, που είναι ανασφάλιστο. Ελεγε στον κόσμο ότι αν δεν θέλει να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιση, να πράξει το ίδιο»


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *