spot_img
spot_img

Swiss Re: Αισιοδοξία για αύξηση του όγκου των ασφαλίστρων στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων

Η παγκόσμια οικονομία παραμένει αδύναμη, ωστόσο η βελτίωση που παρατηρείται στη στεγαστική αγορά των ΗΠΑ, τα δημοσιονομικά και νομισματικά μέτρα τόνωσης στην Κίνα, αλλά και η αργή ανάκαμψη της ευρωζώνης αναμένεται να ενισχύσουν την οικονομική ανάπτυξη το 2013.
Την εκτίμηση αυτή κάνει η Swiss RE, σύμφωνα με την τελευταία της μελέτη “Global re/insurance review 2012 and outlook 2013/14
Σύμφωνα με αυτή με 3% μετά τον πληθωρισμό αναμένεται να αυξηθούν τα έσοδα στα παγκόσμια ασφάλιστρα από τις κατευθείαν πωλήσεις στις γενικές ασφάλειες και, κατά 2% τα ασφάλιστρα ζωής το 2013 μετά από μία περίοδο στασιμότητας, καθώς οι αναδυόμενες αγορές ανακτούν τους ρυθμούς τους και, τα οικονομικά των αναπτυγμένων χωρών βελτιώνονται.


Σχετικά Αρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τοποθέτηση Επικοινωνίας

Διαφήμιση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενθετα Special Reports

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε χρήσιμα ασφαλιστικά άρθρα στο E-mail σας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Asfalisinet.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies εκτελούν λειτουργίες όπως η ανώνυμη στατιστική ανάλυση βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.